Заснемане на абитуриент

Абитуриентският бал е вълнуващ момент, за който си спомняме цял живот. Завършването на гимназия е краят на цял един цикъл и началото на динамичен етап от пътя към израстването. Наемането на професионален фотограф по случай заснемането на завършването е честа практика – сред възможностите са лична фотосесия с индивидуален подход и групови снимки на класа. От photomania.bg Бургас предлагаме различни варианти за фотосесии, които варират от мини пакети до изработката на фотографии с богато художествено оформление.

Какво включва заснемането на абитуриентския бал?

Ангажирането на фотограф за заснемането на абитуриент ще направи завършването на 12 клас още по-магическо преживяване. От подготовката на зрелостниците за балната нощ до изпращането им до ресторанта – всеки момент от този така специален ден си струва да бъде запечатан в художествена снимка, която след това обработваме до най-малкия детайл. Доверете ни се, а ние ще се погрижим да разкажем вашата история по увлекателен и неподправен начин. Предлагаме следното:
  • индивидуална фотосесия – снимките на абитуриента се изработват в художествен стил, като броят им варира според времетраенето на фотосесията. Заедно с вас ще изберем подходяща локация за заснемането, където биха се получи красиви кадри, на които могат да присъстват и членовете на семейството. Сред опциите са персонални фотографии само с абитуриента, с родителите и с гостите на семейното тържество, както и снимки по време на изпращането;
  • заснемане на цял клас – груповите снимки са сред възможните варианти при снимането на абитуриента. Ако желаете заснемане на целия клас, отново можете да се възползвате от различни пакетни услуги – изпращане, абитуриентски бал, фотосесии по избор и индивидуални фотосесии на всеки ученик. Детайлите при тази оферта се обсъждат на място с екипа ни, като отново всички снимки се предават в напълно готови вариант, така че по тях да няма никакви дефекти;
  • перфектно обработени кадри – от Фотомания Бургас имаме ангажимента да създадем за вас уникални снимки, които след това обработваме до най-малката подробност. От нас ще получите оригинални кадри, при които светлината, контрастът и цветовият баланс са безупречни. Извършваме ретуш на всички индивидуални кадри, които след това предаваме по удобен за вас начин (USB носител или линк).
От Фотомания Бургас залагаме на креативния подход при заснемането на абитуриента и не поставяме ограничения при избора на места за снимките. Можем да ги направим на желано от вас място в града, така че да се чувствате комфортно и свободно да изразите бурята от емоции във вас. Нашата основна цел е да уловим всички вълнуващи моменти по време на тържеството, пренасяйки ги в красиво изображение по възможно най-непринудения и въздействащ начин.

Защо фотосесията на абитуриент е важна?

Завършването на гимназия е повод за вълнение и очакван момент от абитуриента и цялото му семейство. Подготовката за балната нощ започва месеци преди заветната дата, в която учениците ще преброят до 12 и ще се отдадат на весели празненства. Избор на костюми, рокли и бижута – надали има зрелостник, който да не очаква с вълнение момента, в който ще се премени в красиви дрехи и ще се отправи с класа си към магични приключения. Заснемането на бала е чудесен начин да се съхрани всеки спомен от този ден, към който след това да се връщаме отново и отново.
Абитуриентският бал може да се превърне в приказка
Момичетата се превръщат в принцеси, а момчетата в млади мъже, на които им предстои да покоряват върхове! Професионалното заснемане абитуриенти ще улови енергията на крехката младост и прехода от детството към зрелостта. Ние от Фотомания Бургас ще отразим за вас всеки съкровен момент от събитието, придържайки се към новостите при фотографията и артистичния стил на заснемане.
Завършването поставя заглавието на една нова история
Поставете нейното начало по забележителен начин! Създаването на професионални снимки е изкуство, което завладява сетивата и поражда емоции. Усмивки, сълзи от радост, гордост в очите на родителите и силни трепети за абитуриентите – красивите истории започват точно така… Порастването е магичен момент, той е трансформация, която се свързва с очакване, но и сладка тревога от “намеренията” на съдбата. Съберете всички тези чувства в ефектна фотография и вярвайте, че най-хубавото тепърва предстои.
Всеки момент е важен
Снимките разказват истории… Когато са уловени всички силни моменти и емоции, идващи право от сърцето, думите стават излишни. Абитуриентският бал бележи края на детството и началото на един нов етап живота – зрелостниците поемат по своя път и се понасят на крилете на младостта в търсене на щастие. Заснемането на абитуриента ще заключи всеки миг от балната нощ и ще го интерпретира по артистичен и емоционален начин. По време на работата си не се придържаме към “режисурата”, а оставяме нещата да се случват от максимално естествен начин.
Как работим от photomania.bg?
За нас професионализмът стои на първо място. Всеки един кадър е важен, а детайлите са с приоритет, защото именно те правят снимката да изглежда уникална. Заснемането на абитуриент е сред услугите на photomania.bg, защото този вид фотография става все по-търсена сред зрелостниците и техните семейства. Предлагаме качествен краен продукт, обвързан с достъпна цена и безупречно изпълнение. Ще ви предоставим не само оригинален снимков материал, но и емоция, която ще помните завинаги.

Разгледайте галериите с фотосесии

ТУК