Интериорна фотография

Заснемането на затворени пространства изисква прецизност и творчески подход. Поради ниската степен на осветеност при този вид обекти, тяхното фотографиране се определя като сложна задача, с която само професионалист има ресурса да се заеме. От Photomania.bg можем да създадем за вас перфектния кадър, така че вашият апартамент, хотел или строителен обект да бъде представен в най-добрата светлина.
В хода на експонацията залагаме на ново поколение техника за снимане, а след това обработваме изображенията в съответствие със зададените от вас параметри и новости в света на интериорната фотография. Това гарантира предоставянето на безупречни снимки, с които ще успеете да затвърдите своите бизнес позиции и ще привлечете интереса на целевата аудитория.

Какво представлява интериорната фотография?

Интериорната фотография е сред множеството направления на професионалното заснемане, като при нея фокусът пада върху имотите – апартаменти, вили и хотели, цели сгради, магазини, кафенета, ресторанти, обзавеждане, екстериорни решения и др. Основната цел е да се създадат красиви кадри, които представят обекта в целия му вид по привлекателен за клиента начин.
Важно е интериорната снимка да породи положителна емоция, да има собствено излъчване и да е източник на уют и комфорт. При заснемането на недвижими имоти се отделя внимание и на детайлите – кътчета в стаята, интериорни елементи, декорация и прочее. Подобни кадри са важни при интериорната фотография, която днес е сред най-търсените видове услуги в релевантната бизнес ниша.
Приятната атмосфера в което и да е затворено помещение е най-силният мотив хората да искат да прекарат в него. Точно към това се стремим от Photomania.bg в град Бургас – да създадем впечатляващи снимки, приканващи със своето атрактивно оформление и дизайнерски почерк. Ние можем да ви помогнем да повишите интереса на своите клиенти към недвижимия имот, избирайки притегателна за хората композиция за даденото помещение. За постигането на съвършен баланс използваме наличната светлина, а в хода на процеса залагаме на допълнителна стилистика за още по-живописна обстановка.

Какви услуги предлагаме?

Ако търсите снимка, която разказва история, ние от Photomania.bg можем да ви я предложим! На вашето внимание предлагаме създаването на въздействащи интериорни фотографии с интериорна насоченост, които можем да организираме в следните категории;
  • хотели, вили и стаи за гости – този вид заснемане има за цел да продава и да повиши печалбата в сферата на туризма. Можем да изработим впечатляващи снимки за платформи като Booking и AirBNB, с които ще привлечете повече клиенти. При заснемането на апартамент, елемент от екстериора или на цяла сграда се акцентира върху силните страни на туристическия обект, като по време на снимачния процес и след това се придава допълнителен колорит на фотографията. Услугата ни е достъпна не само за град Бургас, но и за Слънчев бряг, Св. Влас, Созопол и други места по българското Черноморие;
  • магазини и заведения – посредством интериорната фотография можете да популяризирате търговски обект и заведения, които след това да имат по-голяма посещаемост. Отдаването им под наем или тяхната продажба са също сред причините да потърсите услугите на професионален фотограф, който да улови всеки важен детайл и положителни аспекти. Предлагаме заснемане на ресторанти, дискотеки и барове, магазини и други обекти с търговска насоченост;
  • складови помещения – заснемането на работната среда е важна предпоставка за наемането или закупуването на складово помещение. Този вид интериорна фотография се търси и при обявяването на свободни позиции за работа, обвързани с престоя в такъв тип затворено пространство. За да изглежда то комфортно и модерно, е важно да се създадат изображения с високо качество, които да интригуват;
  • апартаменти и къщи – ако искате да продадете или отдадете под наем имота си, интериорната фотография е “инструментът”, с който намеренията ви ще се увенчаят с успех! Независимо дали желаете снимки за Booking, снимки за AirBNB или фотографии за друга платформа, нашият екип може да ви партнира в създаването на успешен бизнес имидж в условия на силна конкуренция в релевантната ниша. Снимането на апартаменти и къщи силно търсен вид услуга от брокерски фирми, които искат да привлекат на своя страна повече клиенти;
  • екстериор – заснемането на хотел или на друг вид туристически обект често пъти налага създаването изображения, свързани с екстериора. Откритите зони са важен детайл, който следва да бъде уловен по оригинален и въздействащ начин, за да се създаде добро цялостно впечатление у потенциалния клиенти. Фотографията на екстериора е приложимо при частни имоти, партерни помещения и сгради в процес на строителство.
От Photomania.bg предлагаме комплексна услуга на достъпна цена, така че да можете да реализирате всяка бизнес идея по желания от вас начин. За създаването на съвършения кадър са нужни двама – добър фотограф и клиентът. Заедно можем да създадем фотоси, които говорят със своите цветове, детайли и дизайнерски замисъл.

Защо да изберете photomania.bg за своя бизнес?

Арт подход, висок професионализъм и креативно мислене – при нас ще откриете не просто фотографски услуги, а възможност да представите своя бизнес пред аудиторията си по оригинален и запомнящ се начин. Ако търсите фотограф Букинг, фотограф AirBNB, професионално заснемане на туристически и бизнес обекти, търговски помещения или екстериорна фотография, ние от Photomania.bg сме тук за вашите идеи.
Заедно с вас ще обсъдим подробностите по вашия проект, така че крайните резултати да надминат дори очакванията ви. Предаваме на клиентите си изцяло обработени снимки, които са изчистени от дефекти, имат обработена тоналност и контраст, така че във финалния си вид да изглеждат безупречни.

Разгледайте галерята с интериорни снимки

ТУК